Απόδραση κρατουμένων για γέλια και για κλάματα από ελβετικές φυλακές


Μια απόδραση, χολιγουντιανών προδιαγραφών διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ελβετία. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τρεις κρατούμενοι, πριόνισαν τα κάγκελα των παραθύρων της φυλακής και στην συνέχεια έδεσαν ένα σεντόνι και κατέβηκαν ανενόχλητοι.

Οι τρεις κρατούμενοι, ήταν πολίτες του Μαρόκου και της Αλγερίας, και είχαν μεταφερθεί στο κέντρο διοικητικής κράτησης, από όπου αναμένονταν να απελαθούν από την Ελβετία.
Πως ακριβώς έγινε η απόδραση

Το παράξενο στην όλη υπόθεση της συγκεκριμένης απόδρασης, αποτελεί το γεγονός πως δεν χτύπησαν οι σειρήνες της φυλακής. Στην πραγματικότητα η απόδραση έγινε αντιληπτή ώρες αργότερα, όταν ένας από του σωφρονιστικούς υπαλλήλους πήγε να ξυπνήσει τον έναν από τους φυγάδες, και αντιλήφθηκε την απουσία τόσο του ιδίου, όσο και δύο ακόμα κρατουμένων που διέμεναν στα διπλανά κελιά.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, οι τρεις κρατούμενοι πριόνισαν και λύγισαν τα κάγκελα του παραθύρου σε ένα από τα κελιά, και στην συνέχεια κατέβηκαν από τον πρώτο όροφο με τη βοήθεια ενός σεντονιού, από το οποίο είχαν κρεμαστεί και έφυγαν ανενόχλητοι αφού πήδηξαν πάνω από τα κάγκελα της περίφραξης. Μάλιστα, μελετάται και τον εάν κατά την διάρκεια της απόδρασης υπήρξε και συνεργός, ο οποίος έδρασε από το εξωτερικό των φυλακών.

Πηγή: politik.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.