Επιστολή Πατούλη στον Υπ. Δικαιοσύνης για τους Δημοτικούς Αστ/κούς


Επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου απέστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης αναφορικά με το θέμα της επιστροφής στους Δήμους των π. Δημ/κών Αστυνομικών που παραμένουν στα Καταστήματα Κράτησης της Χώρας. 

Ο κ. Πατούλης αναφέρει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν έχουν προβεί στην έκδοση βεβαιώσεων που θα αναφέρουν ότι «οι αιτούμενοι μετακίνησης δεν ξεπερνούν το 50% του συνολικού αριθμού απασχολούμενων στην υπηρεσία» και σημειώνει ότι μετά από τις σχετικές διαπιστώσεις, θεωρεί αναγκαία την παρέμβασή του κ. Υπουργού Δικαιοσύνης «προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να πράξουν το αυτονόητο και να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος».

Σε αδιέξοδο το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Εν τω μεταξύ, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μάλλον έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο δεδομένου ότι η πρόσληψη των νέων σωφρονιστικών υπαλλήλων και εξωτερικών φρουρών από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 6Κ/2018 καθυστερεί και διαψεύσθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για την ταχύτερη διαδικασία έλευσης του νέου προσωπικού, με την ταυτόχρονη αποχώρηση των π. Δημοτικών Αστυνομικών.

Εκτιμήσεις συνδικαλιστών υπαλλήλων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού κάνουν λόγο για πρόσληψη των νέων υπαλλήλων με το νέο έτος, ενώ άλλοι εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα πραγματοποιηθούν.

Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:



Πηγή: www.dimastin.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.