Δομοκός : Με τρεις καταδίκες στην πλάτη πήγε επίσκεψη στις φυλακές


Μόνη της έπεσε στη φάκα μια 39χρονη τσιγγάνα που είχε το θράσος να πάει στις φυλακές Δομοκού για να επισκεφθεί έναν κρατούμενο, αν και η ίδια ήταν φυγόποινη που είχε στην «πλάτη» τρεις καταδίκες και της είχαν επιβληθεί βαριές ποινές!

Η γυναίκα κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της προς τη φυλακή, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο στοιχείων οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών με ποινή κάθειρξης δέκα ετών, του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τους ίδιους λόγους με ποινή φυλάκισης τριών ετών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με ποινή φυλάκισης έξι μηνών!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 39χρονη και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει τις ποινές, οι μεγαλύτερες από τις οποίες μάλιστα έχουν τελεσιδικήσει.

Πηγή: www.protothema.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.