Πλαστά πιστοποιητικά για αποφυλακίσεις: Πυροβόλησαν γιατρό επειδή δε συνεργαζόταν

Στο μικροσκόπιο των ερευνών για τις παράνομες αποφυλακίσεις και η απόπειρα δολοφονίας γιατρού.

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ που εξετάζουν τις παράνομες αποφυλακίσεις με χρήση πλαστών πιστοποιητικών αναπηρίας από το ΚΕ.Π.Α, μπήκε από εχθές και η υπόθεση της ένοπλης επίθεσης στον Διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου της Νίκαιας, το Μάιο του 2016.

Ο γιατρός είχε σχολάσει από την εργασία του και οδηγούσε  αυτοκίνητο μάρκας Audi κατευθυνόμενος για την οικία του.Στις 14.50’  το αυτοκίνητο του γιατρού  βρισκόταν στη συμβολή Πέτρου Ράλλη και Κηφισού. Τότε μια μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους πλησίασε στο όχημα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα στα πόδια. Στη συνέχεια, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.Ο τραυματίας γιατρός διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τρεις σφαίρες στα πόδια, χωρίς ωστόσο να διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή είχαν αποκλείσει το σενάριο της ληστείας αφού οι δράστες ούτε καν προσπάθησαν να πάρουν το χαρτοφύλακα του γιατρού. Από το σημείο της επίθεσης είχαν περισυλλεγεί τρεις κάλυκες από 9αρι πιστόλι.Από εχθές λοιπόν και αυτή η υπόθεση εξετάζεται ενδελεχώς,  αφού ο γιατρός φέρεται ως «μη συνεργάσιμος» με το κύκλωμα που εξέδιδε και υπέγραφε τα παράνομα πιστοποιητικά και το κύκλωμα πυροβολώντας τον «του έστειλε μήνυμα» ώστε να συμμορφωθεί.

Πηγή: Securnews

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.