Βόλος: Κρατούμενοι τα έσπασαν στις φυλακές Κασσαβέτειας

Όταν πληροφορήθηκαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι τους είχαν επιβληθεί από την Διεύθυνση πειθαρχικές ποινές και δεν δίστασαν να τα κάνουν... γης Μαδιάμ 

Η οργή πλημμύρισε τρεις κρατούμενους όταν πληροφορήθηκαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι τους είχαν επιβληθεί από την Διεύθυνση πειθαρχικές ποινές και δεν δίστασαν να τα κάνουν... γης Μαδιάμ στις φυλακές Κασσαβέτειας στον Βόλο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές!

Οι τρεις νεαροί Έλληνες κρατούμενοι, δύο εκ των οποίων είναι αδέλφια ηλικίας 20 και 18 χρόνων και ο τρίτος ένας 20χρονος, κρατούνται στο σωφρονιστικό κατάστημα εκτίοντας ποινές που τους έχουν επιβληθεί για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα. Όμως, όταν έμαθαν το μεσημέρι της Δευτέρας ότι θα τιμωρούνταν πειθαρχικά για κάποια παραπτώματά τους, βγήκαν εκτός εαυτού.

Και οι τρεις μαζί, άρχισαν να σπάζουν τζάμια, προκάλεσαν φθορές στο καρτοτηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούν με τον έξω κόσμο οι φυλακισμένοι και σε έναν πυροσβεστήρα και απείλησαν να βάλουν φωτιά και να κάψουν την φυλακή, όταν επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και τους ακινητοποίησαν με πολλή προσπάθεια.

Οι κρατούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού όπου κρατούνται και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για πρόκληση φθορών και αντίσταση.

Πηγή: www.protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.