Κορυδαλλός: Συνελήφθησαν οι Αλβανοί δραπέτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για το που βρίσκονται οι δύο Αλβανοί δραπέτες.
Έτσι λοιπόν “μπούκαραν” σε σπίτι στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, με αλεξίσφαιρα κράνη και αυτόματα, και τους πέρασαν και πάλι χειροπέδες.
Η απόδραση τους έγινε ίσως… πιο άνετα απ’ όσο και οι ίδιοι θα μπορούσαν να περιμένουν, αφού απλά πήδηξαν τον μαντρότοιχο!

Συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό οι δυο νεαροί Αλβανοί, με υλικά που έκλεβαν σταδιακά από τα μαγειρεία των φυλακών, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν μεταλλικό γάντζο.
Με αυτό το γάντζο, τον οποίο έριξαν στα συρματοπλέγματα του τοίχου από την πλευρά της οδού Αρίσταρχου στο Κορυδαλλό, κατάφεραν με ιμάντες που είχαν δέσει στην άκρη του μεταλλικού γάντζου να βρεθούν στην κορυφή της μάνδρας, η οποία έχει ύψος έξι μέτρων από την εσωτερική πλευρά των φυλακών, να κόψουν με κάποιο εργαλείο το αγκαθωτό συρματόπλεγμα και στην συνέχεια να πηδήξουν στο γρασίδι από ύψος τριών μέτρων στην εξωτερική πλευρά του τοίχου.
Πηγή: newsit gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.