«Μπίζνα» με σταυρουδάκια και εκβιασμούς ιερέων έστησε η «Μαφία του Κορυδαλλού»

«Χρυσές δουλειές» μέσα από τις φυλακές έκαναν τα μέλη της «Κόζα Νόστρα» του Κορυδαλλού, που φέρονται να εμπλέκονται σε συμβόλαια θανάτου και εκβιασμούς, φτάνοντας στο σημείο να απειλούν ακόμη και ιερείς για να προωθήσουν τις… ανίερες «μπίζνες» που είχαν στήσει μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα!
Μέλη της ομάδας των σκληροπυρηνικών βαρυποινιτών, που φέρονται να κινούσαν τα νήματα στην εγκληματική οργάνωση η οποία «έλυνε και έδενε» εντός αλλά και εκτός των φυλακών, είχαν βρει έναν σατανικό τρόπο για να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα που εισέρρεε στα «ταμεία» τους από τις εγκληματικές δραστηριότητές τους.
Τα προωθούσαν εκβιαστικά σε παπάδες
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «εγκέφαλοι» της μαφίας του Κορυδαλλού είχαν αναθέσει σε συγκρατούμενούς τους να φτιάχνουν… σταυρουδάκια(!) τα οποία στη συνέχεια προωθούσαν εκβιαστικά σε παπάδες προς πώληση στο ποίμνιο τους! Μάλιστα φέρονται να απειλούσαν ιερωμένους σε όλη τη χώρα να αγοράζουν σε μεγάλες ποσότητες τα «φυλαχτά»  που έφτιαχναν οι κρατούμενοι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα εισέπρατταν την οργή όχι… του Θεού αλλά της μαφίας του Κορυδαλλού!
Αυτό μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Espresso, φέρεται να συνέβη σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις με τους αδίστακτους βαρυποινίτες να στέλνουν σαφές μήνυμα για το τι θα συμβεί εάν κάποιος παρακούσει τις εντολές τους. Συγκεκριμένα, πίσω από την επίθεση σε ιερέα έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια στις αρχές Ιανουαρίου του 2019, φέρονται να εμπλέκονται συγκεκριμένα πρόσωπα- μέλη της «Κόζα Νόστρα».
Είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον ιερέα
Τότε, δύο Σύροι, είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον ιερέα μέσα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας δήθεν για μία παρατήρηση που φέρεται να τους έκανε. Όμως, πηγές ανέφεραν στην Espresso πως η εντολή για τον άγριο ξυλοδαρμό του ιερέα είχε έρθει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί το τρομοκρατικό χτύπημα στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, κατά το οποίο είχε τραυματιστεί μάλιστα ένας νεωκόρος του ναού κι ένας αστυνομικός.
Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα η οργάνωση «Εικονοκλαστική Σέχτα». Στο κείμενο που ανήρτησε μάλιστα στο διαδίκτυο ανέφερε πως η εν λόγω επίθεση «δεν ήταν ένα συμβολικό χτύπημα» αλλά πως σκοπός «ήταν η έκρηξη την στιγμή που η προβλεπόμενη θρησκευτική λειτουργία θα ξεκινούσε το πρωί, είτε με τον χρονοδιακόπτη είτε αν θα το άνοιγε κάποιος, ελπίζοντας να προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να γίνει σε κάποιον παπά και/ή στο κοπάδι των πιστών».
Ωστόσο, η διασύνδεση των σκληρών Αλβανών  του Κορυδαλλού με τρομοκρατικές ομάδες είναι υπό διερεύνηση, πληροφορία που ενισχύεται από την ανάθεση της  έρευνας για τη δράση της «μαφίας του Κορυδαλλού» στον εφέτη ειδικό ανακριτή και αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας Ευτύχη Νικόπουλο μετά από απόφαση της Ολομέλειας των Εφετών.
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου
Το αίτημα για την ανάθεση της έρευνας σε εφέτη είχε υποβάλει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ζητώντας τη σύγκληση της ολομέλειας λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Ο κ. Νικόπουλος, στα χέρια του οποίου έχει διαβιβαστεί ο φάκελος της δικογραφίας από το Πρωτοδικείο, εξετάζει το σύνολο των υποθέσεων στις οποίες φέρονται να εμπλέκονται τα μέλη της συμμορίας.
Στις υποθέσεις αυτές είναι η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η δολοφονία του Αλβανού κρατούμενου- κατηγορούμενου στην ανθρωποκτονία Ζαφειρόπουλου, ο ύποπτος θάνατος Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές πριν από λίγες εβδομάδες, ο εκβιασμός σε βάρος του δικηγόρου Δημήτρη Τσοβόλα αλλά και προπαρασκευαστικές πράξεις σχεδιασμού και προεργασίας παράνομων δραστηριοτήτων (εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προστασία σε καταστήματα και λοιπές επιχειρήσεις κ.λπ.), καθώς διακίνηση χρηματικών κεφαλαίων μέσω ιδρυμάτων πληρωμών, ενοικίαση οικιών, αγορά οχημάτων, έκδοση αδειών ικανότητας οδήγησης προς εξυπηρέτηση των σκοπών της οργάνωσης.
Αναδημοσίευση www.dikastiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.