ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ-Του έκοψαν την καρωτίδα

Για «φοβερή και άγρια έντασης» συμπλοκή έκανε λόγο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων, Σπύρος Καρακίτσιος, μιλώντας για την αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού.
«Από ό,τι μου είπαν οι γιατροί ο νεκρός κρατούμενος έχει δεχθεί χτύπημα στα πλευρά και είναι κομμένη η καρωτίδα του» είπε ο κ. Καρακίτσιος μιλώντας στο Θέμα 104,6, αναφορικά με τον Ελληνα Η.Φ..

Σχετικά με τους τραυματίας, ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων γνωστοποίησε ότι «ο ένας είναι σοβαρά ενώ ο αρχιφύλακας έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι».
«Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα μιλήσουμε για το ίδιο θέμα ξανά σύντομα», υπογράμμισε και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «είχαμε προειδοποιήσει ότι μια αποσυμφόρηση μέσω του νόμου Παρασκευόπουλου δεν θα προσφέρει τίποτα».
Ο κ. Καρακίτσιος επισήμανε ότι «μέχρι πριν από δύο χρόνια έγινε μια τεράστια προσπάθεια για να φτιαχτεί η φυλακή αλλά είδαμε μια στροφή στην πολιτική ηγεσία όσον αφορά τη φυλακή που έχει τέτοια αποτελέσματα σαν τα χθεσινά».
«Οσο δεν έχουμε ένα στρατηγικό σχεδιασμό για το σωφρονιστικό σύστημα και απουσιάζει η πολιτική παρέμβαση στην κατεύθυνση της αξιοπρεπούς διαβίωσης κρατουμένων και εργαζομένων στις φυλακές οι ελληνικές φυλακές θα προσομοιάζουν στις φυλακές της Κολομβίας και της Βενεζουέλας», συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας ότι «είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα μιλήσουμε για το ίδιο θέμα ξανά σύντομα», 
Ο κ. Καρακίτσιος εξαπέλυσε «πυρά» προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, υπογραμμίζοντας «μας κατηγορούν για fake news, ας βγουν οι κύριοι από το υπουργείο Δικαιοσύνης να μας πουν πού λέμε ψέματα».
Πηγή: iefimerida.gr 
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.