Στη φυλακή η δικηγόρος που συνελήφθη για τη «Mαφία των Φυλακών»

Η Χρυσούλα Κιουμουρτζή στην απολογία της αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε αμέσως μετά την απολογία της στον ειδικό ανακριτή αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας Ευτ. Νικόπουλο, η δικηγόρος Χρυσούλα Κιουμουρτζή, η οποία απολογήθηκε για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, στο πλαίσιο της ερευνας για τη μαφία των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη δικηγόρος κατά τη διάρκεια της απολογίας της αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση. 

Αυτή την ώρα ενώπιον του ανακριτή, απολογείται ο έτερος συλληφθείς δικηγόρος Γ. Αντωνοπουλος, ο οποίος κατηγορείται επίσης εγκληματική οργάνωση για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και υποστηρίζει ότι οι επαφές του με τον Αλβανό κακοποιό Κλοντιάν Λεκοτσάι, (φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος), ήταν σε γνώση των αρχών και άρχισαν το 2015 όταν εκείνος προσπαθούσε να μάθει ποιος είναι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του. 

Στο μεταξύ, σήμερα, με ανακοίνωση τους συνεργάτες του δικηγορικού του γραφείου κάνουν λόγο για σκευωρία η οποία θα καταρρεύσει.

«Είναι προφανές ότι η σκευωρία αυτή πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει και η δικαιοσύνη θα φωτίσει την αληθινή διάσταση και θα δώσει τη λύση στην υπόθεση. Επιπλέον, θα αποκαλυφθούν τα σκοτεινά κίνητρα όσων δημιούργησαν και συμβάλουν στη φημολογία και στη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων» τονίζουν στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι η επίθεση που δέχεται ο δικηγόρος είναι κατάφορα άδικη.

Πηγή: protothema gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.