Φυλακές Κομοτηνής: Πήγε παπούτσια με... χασίς σε κρατούμενο!


Στο εσωτερικό των παπουτσιών ήταν καλά κρυμμένες 23 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων
Κίνησε υποψίες στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους το ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που θέλησε να παραδώσει κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής ένας 22χρονος αλλοδαπός σε έναν 25χρονο ομοεθνή του που κρατείται σε αυτό.

Έτσι, έκαναν προσεκτικό έλεγχο στα υποδήματα και διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό τους ήταν καλά κρυμμένες 23 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του ο επισκέπτης, ο οποίος παρελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, η οποία περιλαμβάνει και τον 25χρονο κρατούμενο που προφανώς είχε σκοπό να πουλήσει το χασίς σε συγκρατουμένους του. Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που τους άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.


Πηγή: www.protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Από το Blogger.