Οι Εξωτερικοί Φρουροί προειδοποιούν: Να μην εκπλαγείτε αν έχουμε πάλι απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού!


Οι πιθανότητες απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού είναι κάτι παραπάνω από αυξημένες, προειδοποιεί η Ομοσπονδία Εξωτερικών Φρουρών σε επιστολή της. Ο λόγος όπως αναφέρει η Ομοσπονδία είναι η έλλειψη προσωπικού. Δείτε τι αναφέρουν στην επιστολή παρακάτω:

«Η Ομοσπονδία των Εξωτερικών Φρουρών κάνει γνωστό ότι, παρά την λειψανδρία του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, η Διεύθυνση του Κ. Κ. Κ. ΙΙ, αποστερεί επιπλέον προσωπικό από τους ένοπλους, μάχιμους σε εσωτερικές υπηρεσίες. 

Καταγγέλλουμε και θέτουμε προ των ευθυνών τους άπαντες, ότι επτά μήνες μετά την απόδραση από κενή σκοπιά, λίγες μέρες μετά τα πρόσφατα επεισόδια και ενώ σήμερα φρουρούνται δεκαπέντε νοσηλευόμενοι κρατούμενοι σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας, υπάρχουν σκοπιές αφύλακτες, η Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού ΙΙ μετακίνησε ακόμα έναν μάχιμο ένοπλο υπάλληλο σε καθήκοντα Αγγελιοφόρου (!!!) αυξάνοντας τον αριθμό των μάχιμων που εκτελούν καθήκοντα αλλότρια σε εννέα (9). Η μετακίνηση μάλιστα έγινε σε περίοδο που υπάρχει αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών ενώ αντιβαίνει και τις σχετικές διατάξεις του Κώδικα δημοσίων υπαλλήλων και των κανονισμών της Υπηρεσίας. 

Κάνουμε γνωστό ότι όσοι συνάδελφοι Φρουροί εξακολουθούν να υπηρετούν μάχιμοι έχουν υπερβεί τα όρια τους, καθώς δεν χορηγούνται ημερήσιες αναπαύσεις, ενώ την ίδια στιγμή παρατηρούν συναδέλφους τους να μετακινούνται σε προνομιακές θέσεις. 

Η Ομοσπονδία μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ να μην εκπλαγεί κανείς αν έχουμε απόδραση (πάλι) από αφύλακτη σκοπιά του Κορυδαλλού. 
Η ευθύνη είναι ακέραιη και φέρει ονοματεπώνυμο».

Πηγή: www.dikaiologitika.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.