Σοκαριστική εικόνα άρρωστου κρατουμένου: Δεν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Η καταγγελία από κρατούμενους τις φυλακής Αγίου Στεφάνου Πάτρας που δημοσιεύει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων



Τουλάχιστον σοκαριστική είναι η καταγγελία από κρατούμενους τις φυλακής Αγίου Στεφάνου Πάτρας που δημοσιεύεται στο facebook του Δικτύου Αλληλεγγύης Κρατουμένων.
Σύμφωνα με την καταγγελία αλλά και τη φωτογραφία ένας κρατούμενος είναι άρρωστος και δεν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Στην ίδια καταγγελία αναφέρεται ότι ο άντρας έχει τρομερούς πόνους και του δίνουν... παυσίπονα ενώ φαίνεται και ένα μεγάλο εξόγκωμα στην κοιλιά του.
Η ίδια καταγγελία καταλήγει: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν σωφρονιστικά καταστήματα απλά μπουντρούμια βασανιστηρίων».

Καταγγελία από κρατούμενους τις φυλακής Αγίου Στεφάνου Πάτρας.
Ο κρατούμενος βρίσκετε σε αυτήν την κατάσταση που φαίνεται ακριβώς στην φωτογραφία και έχει τρομερούς πόνους, η φυλακή αρνείται να τον πάει στο νοσοκομείο και του χορηγεί μόνο Depon.
Η κυβέρνηση της Ν.Δ δείχνει το ακροδεξιό της πρόσωπο ξεκινώντας από τους ποιο αδύναμους.
Δεν ξεχνάμε ότι πριν σχεδόν 2 χρόνια ο συγκρατούμενος μας πέθανε από μια φλεγμονή στο δόντι γιατί απλά η φυλακή αρνούνταν να τον πάει σε νοσοκομείο, εκατοντάδες νεκρούς είχαμε τα τελευταία χρόνια για απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται για εμάς... Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν σωφρονιστικά καταστήματα απλά μπουντρούμια βασανιστηρίων.

Πηγή: newsbeast.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.