Απίστευτο: Μητέρα κρατουμένου πήγε να «περάσει» ναρκωτικά σε... σουβλάκια στις φυλακές Κορυδαλλού!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δυο συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 47 γραμμαρίων μέσα σε σουβλάκια και οκτώ συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης σε κατεψυγμένο κρέας




Μέσα σε σουβλάκια και κατεψυγμένο κρέας είχε κρύψει ναρκωτικά μητέρα κρατούμενου, τα οποία προσπάθησε να περάσει το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά την διάρκεια επισκεπτηρίου, αλλά συνελήφθη.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, καθώς και μέλη της εξωτερικής φρουράς, σε τρόφιμα που είχε στην κατοχή της η μητέρα του κρατούμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δυο συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 47 γραμμαρίων μέσα σε σουβλάκια και οκτώ συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 201 γραμμαρίων, σε κατεψυγμένο κρέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά προορίζονταν για τον γιό της, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία από κοινού κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, και βρίσκεται στη φυλακή από τις αρχές του 2019.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, καθώς και ο εισαγγελέας επόπτης, ενώ σημειώνεται ότι την προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού.

Πηγή: protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.