Στα άδυτα του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού τo Open TV

Είναι η πρώτη φορά που ένα τηλεοπτικό κανάλι περνά τις πύλες αυτού του Ιδρύματος και κατέγραψε εικόνες και μαρτυρίες σοκ

Εικόνες και μαρτυρίες σοκ κατέγραψε η κάμερα του Open Tv στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ίδρυμα ανοίγει τις πύλες του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Την ίδια ώρα, η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής αποκαλύπτει πως το υπουργείο θα σπάσει το απόστημα με τις πλαστές γνωμοδοτήσεις ψυχιάτρων που δίνουν «πράσινο φως» για τη νοσηλεία σκληρών κακοποιών στο ψυχιατρείο.

Όλα αυτά σε έναν χώρο που δεν έχει μόνιμο… ψυχίατρο, ενώ ελλείψεις καταγράφονται και σε νοσηλευτικό προσωπικό. Αυτό το Ψυχιατρείο έχει τους δικούς του κανόνες και η κάμερα του Ανοικτού καναλιού κατέγραψε καρέ και αποκλειστικές δηλώσεις. 

Δεν είναι, πάντως, λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται για φυλακές για VIP κρατούμενους και εννοείται πως δεν αναφέρονται σε εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής προανήγγειλε αυξήσεις στο προσωπικό και στους μισθούς τους, ενώ αποκάλυψε τα νομοθετικά μέτρα που θα ληφθούν για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.


Πηγή: www.ethnos.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.