Φυλακές Αυλώνα: «Ξηλώθηκαν» διευθυντής και αρχιφύλακας μετά την άγρια συμπλοκή


Στην «καρατόμηση» του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης και του Προϊσταμένου του Τμήματος Φύλαξης των φυλακών Αυλώνα, προχώρησε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, μετά την άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε κρατουμένους με 13 τραυματίες.


Τα δύο στελέχη των φυλακών Αυλώνα απομακρύνονται από τις θέσεις τους και θα τοποθετηθούν σε «χαμηλότερες» θέσεις σε άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα. Σημειώνεται ότι χρεώνονται το γεγονός ότι δεν απέτρεψαν τη συμπλοκή με τους 13 τραυματίες, αλλά και παλαιότερα επεισόδια.

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:
Την απαλλαγή από τα καθήκοντά τους, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης και του Προϊσταμένου του Τμήματος Φύλαξης του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, αποφάσισε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε άμεσα σε αυτή την ενέργεια μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, ανάμεσα σε κρατουμένους, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα. Υπενθυμίζεται ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν συνολικά δεκατρία (13) άτομα.

Πηγή: iefimerida.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.