Κορυδαλλός-delivery: 1.500 ευρώ το κινητό και 100 ευρώ η τούρτα


Πολλά ερωτήματα αλλά και ανησυχία προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις ανδρικές φυλακές Κορυδαλλο΄θ και τις ανέσεις που είχαν οι βαρυποινίτες και οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία.

Για να αντιμετωπιστούν οι μαφίες που έκαναν κουμάντο, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής αποφάσισε τη μεταγωγή 1700 κρατουμένων από διάφορες φυλακές, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΜΠΑΜ».

Η κυρία Νικολάου έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για όλα όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Οπως χαρακτηριστικά είχε πει «παίζανε χαρτιά, κάνανε πάρτι, μέχρι και κελί πολυτελείας είχαμε βρει που είχε τζακούζι».

Το κουμάντο το έκαναν οι μαφίες των φυλακών που είχαν αναλάβει τα ηνία του σωφρονιστικού καταστήματος. Τα πάρτι με τα ποτά και την μουσική, σύμφωνα με πληροφορίες, διοργανώνονταν από άτομα καταδικασμένα για τρομοκρατία που είχαν αναλάβει και το ταμείο των φυλακών.

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, κρατούμενες προμηθεύονται ποτά, τσιγάρα, κινητά τηλέφωνα, ακόμη και τούρτες με το αζημίωτο πάντα.

Μια πρώην κρατούμενη των φυλακών αποκαλύπτει στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ», διατηρώντας τη ανωνυμία της, όλα όσα εξελίσσονται πίσω από τα κάγκελα.

«Στις φυλακές μπορείς να βρεις τα πάντα αν έχεις λεφτά, αν δεν έχεις πεθαίνεις» σημειώνει η πρώην κρατούμενη που είχε απασχολήσειτις Αρχές για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών και παρέμεινε 18 μήνες στις φυλακές.

Με την κατάλληλη συνεννόηση μπορείς να προμηθευτείς ένα μπουκάλι ουίσκι για 50 ή 100 ευρώ να σου φέρουν γλυκά ή τούρτες ενώ με 1.500 ευρώ εξασφαλίζεις και κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ»

Πηγή: newsique.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.