Άγρια συμπλοκή κρατουμένων με έξι τραυματίες στις φυλακές Κομοτηνής

Βίαια επεισόδια με τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, εξελίχθησαν στις φυλακές της Κομοτηνής το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.
Σύμφωνα με το rodopinews, λόγω του επίσημου και εορταστικού της ημέρας το προσωπικό των φυλακών με το μεσημεριανό γεύμα μοίρασε αναψυκτικά και μπύρα στους κρατούμενους. Οι περισσότεροι δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση αυτή την μικρή αλλαγή όμως συγκεκριμένοι κρατούμενοι, όπως αναφέρουν οι πηγές, καταγόμενοι από το Πακιστάν ή Αφγανιστάν, μάλλον έχοντες σχέση με εξτρεμιστικές οργανώσεις, επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά και μετέπειτα με βία σε συμπατριώτες τους επειδή εκείνοι κατανάλωσαν αλκοόλ.
Ολα συνέβησαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα από τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν 6 αλλοδαποί κρατούμενοι να τραυματιστούν, ο ένας εκ των οποίων με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της ΑΜΘ.
Η άμεση επέμβαση του προσωπικού ασφαλείας των φυλακών Κομοτηνής αποδείχθηκε σωτήρια για τον περιορισμό των επεισοδίων ώστε η ένταση να μην γενικευθεί με απρόβλεπτες συνέπειες.
Το rodopinews.gr επικοινώνησε άμεσα με το κατάστημα κράτησης της Κομοτηνής όμως δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τη διεύθυνση, με τον αρμόδιο υπάλληλο να δηλώνει πως θα δοθούν πληροφορίες την Τρίτη. (σε δύο μέρες)
Αναδημοσίευση www.zougla.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.