Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Δικαιωθήκαμε στην κριτική μας περί αναξιοκρατίας και επιλογής ημετέρων στις διοικήσεις των φυλακών

Γιώργος Καρκάς: Συγκίνηση στην αποφυλάκιση του ηθοποιούΝέα ανακοίνωση κατά του «επιτελικού κράτους» με αφορμή τις συνεχείς αλλαγές στην τοποθέτηση Διευθυντών και Τμηματαρχών στις φυλακές εξέδωσε η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

«Ούτε εμείς είναι η αλήθεια περιμέναμε ότι θα δικαιωνόμασταν τόσο γρήγορα! Τέσσερις μόνο μέρες μετά τις πρώτες αποφάσεις περί των τοποθετήσεων Διευθυντών και Αρχιφυλάκων στις φυλακές, με νέες χθεσινές ορθές επαναλήψεις απέδειξαν τελικά πόσο «επιτελικό» είναι το κράτος», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας:

Ίσως κάποιοι θεώρησαν υπερβολική την κριτική μας και όσα είπαμε για το επιτελικό κράτος στις Φυλακές. Ούτε εμείς είναι η αλήθεια περιμέναμε ότι θα δικαιωνόμασταν τόσο γρήγορα! Τέσσερις μόνο μέρες μετά τις πρώτες αποφάσεις περί των τοποθετήσεων Διευθυντών και Αρχιφυλάκων στις φυλακές, με νέες χθεσινές ορθές επαναλήψεις απέδειξαν τελικά πόσο «επιτελικό» είναι το κράτος.

Διευθυντές για λίγες μέρες, αρχιφύλακες για μία ημέρα, αναπληρωτές αρχιφύλακες για μία ημέρα και άλλα πολλά ευτράπελα.

Τί συμβαίνει τελικά; Μήπως κάποιοι πρέπει να το σκεφτούν καλύτερα; Θα έχουμε και άλλες ορθές επαναλήψεις;

Έλλειψη γνώσης, προχειρότητα ή είναι τόσο αδύναμοι μπροστά στις απαιτήσεις της κομματικής πελατείας;

Δυστυχώς συντρέχουν όλα και κυρίως η αδυναμία στις απαιτήσεις του χειρότερου κομματιού της κομματικής πελατείας. Όπως έχουμε πει εδώ είμαστε και θα τα λέμε. Σε κάποιες συγκεκριμένες φυλακές ας είναι προετοιμασμένοι για όλα. Εμείς παρακαλάμε να βάλει ο Θεός το χέρι του.

Υ.Γ.: Κάποιοι από τους νεόκοπους τμηματάρχες στις φυλακές λειτουργούν σαν να είναι αυτοί το επιτελικό κράτος. Ας τους μαζέψουν!!

Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ
Πηγη: https://www.dikastiko.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.