Ένωση Υπαλλήλων ΚΚ Γρεβενών: «Ψεύδη και ανυπόστατα δημοσιεύματα»

 


Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ένωση Σωφρονιστικων Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών με αφορμή δημοσιεύματα για «ξυλοδαρμούς» και προβλήματα με το νερό στην Φυλακή.

Η Ένωση χαρακτηρίζει ως εντελώς ανυπόστατα και ψευδή τα δημοσιεύματα αυτά και δηλώνει ότι η διοίκηση και το προσωπικό είναι ανοικτό σε κάθε είδους έλεγχο και από οποιονδήποτε. 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: 

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το τελευταίο διάστημα λαμβάνουν χώρα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα περί ξυλοδαρμών και κακομεταχείριση κρατούμενων από το προσωπικό του Καταστήματος, καθώς και η έλλειψη νερού.
Τα παραπάνω έχουν ως σκοπό να μας διαβάλουν και να μειώσουν την υπηρεσιακή ετοιμότητα και τον επαγγελματικό χαρακτήρα .Το Κατάστημα μας και το προσωπικό δεν αρνήθηκε ποτέ τον έλεγχο απ’ οποιοδήποτε μηχανισμό. Είμαστε ανοιχτοί στη Διαφάνεια και στην Αξιοκρατία.
Κάποιοι ξεχνούν ότι στα Καταστήματα Κράτησης εργάζονται και οι υπάλληλοι που έχουν ανάγκη το πόσιμο νερό όπως και οι κρατούμενοι. Να είναι σίγουροι ότι όσοι δημιουργούν και αναπαράγουν τέτοιου είδους ανυπόστατα κείμενα , πρώτο το Σωματείο θα καυτηρίαζε και θα τα αναδείκνυε όπως έπραξε και στο παρελθόν .
Αλήθεια επί 4,5 χρόνια μας θεωρούσατε Κατάστημα πρότυπο, τι άλλαξε τον τελευταίο χρόνο; Η Διοίκηση και το προσωπικό πάντως όχι .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΑΚΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΝΤΙΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Πηγη: www.greveniotis.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.