Ελ Σαλβαδόρ: Απίστευτες εικόνες στις φυλακές - Σαν τις... σαρδέλες στα κελιά οι κρατούμενοι μόνο με τα εσώρουχά τους!

Οι Αρχές της μικρής αυτής χώρας της Λατινικής Αμερικής άνοιξαν τις πύλες των φυλακών για τα τηλεοπτικά συνεργεία, θέλοντας να δείξουν σε όλο τον κόσμο την σκληρή πολιτική που εφαρμόζουν για την καταστολή του εγκλήματος - Οι τρόφιμοι φοράνε μάσκες για τον κορωνοϊό, αλλά ζουν... στοιβαγμένοι στα κελιά

Την πιο σκληρή πολιτική για την καταστολή της βίας και του εγκλήματος εφαρμόζει το Ελ Σαλβαδόρ. Αψηφώντας, προφανώς, τα μέτρα... social distancing, «στοιβάζει» τους φυλακισμένους στα κελιά σαν... σαρδέλες, δίχως να μπορούν καν να κουνήσουν ακόμα και τα χέρια τους -σε πολλές περιπτώσεις.

Οι πύλες των φυλακών της χώρας αυτής της Λατινικής Αμερικής άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου τα τηλεοπτικά δίκτυα να μπορέσουν να καταγράψουν οπτικό ντοκουμέντο από την κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά καταστήματα. Τι είδαν δημοσιογράφοι και τηλεθεατές; Έγκλειστα μέλη συμμοριών να φορούν μόνο το εσώρουχό τους και να διαβιούν στα κελιά ο ένας πάνω στον άλλον.

Τι κι αν φορούσαν μάσκες; Στις φωτό που ακολουθούν, είναι προφανές ότι τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Την πρώτη, την έχει ο σωφρονισμός και η σκληρή, άτεγκτη πολιτική των Αρχών για την αντιμετώπιση του εγκλήματος.





Πηγή: www.protothema.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.