Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής: Οι κρατούμενοι σταμάτησαν τις εργασίες - Διαμαρτύρονται μετά τα 5 κρούσματα κορονοϊού

 

Οι κρατούμενοι στις φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής σταμάτησαν να εργάζονται από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ως μοναδική αντίδραση στο ότι φυλακή και το υπουργείο δεν κάνει τίποτα για να τους προστατεύσει από τον κορονοϊό την ώρα μάλιστα που υπάρχουν ήδη 5 κρούσματα.

Όπως δημοσιεύει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων οι έγκλειστοι στις φυλακές Κασσάνδρας βλέπουν ότι οι εξαγγελίες της γενικής γραμματείας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου ήταν μόνο λόγια, ενώ σημειώνουν ότι πέντε κρούσματα καταγράφηκαν ήδη σε υπαλλήλους της φυλακής. 

Η ανάρτηση του Δικτύου Αλληλεγγύης Κρατουμένων 

«Αγροτική φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής οι κρατούμενοι σταμάτησαν τις εργασίες.

5 κρούσματα κορονοϊου καταγράφηκαν στις φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σε υπαλλήλους της φυλακής. Ο ένας ήτανε ο σωφρονιστικός υπεύθυνος μαγειρείων της φυλακής, 3 ακόμα σωφρονιστικοί και ένας υπάλληλος απο τη γραμματεία.

Οι κρατούμενοι σταμάτησαν να εργάζονται από την Κυριακή 15/11 ως μοναδική αντίδραση στο ότι φυλακή και το υπουργείο δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τους έγκλειστους, καθώς βλέπουν ότι οι εξαγγελίες της γενικής γραμματείας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου ήταν μόνο λόγια. Ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης υπάρχουν 2 νεκροί απο τον ιό, καθώς σήμερα κατέληξε και δεύτερος κρατούμενος».

Αναδημοσίευση : www.documentonews.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.