Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου


Στο πόδι σηκώθηκαν οι φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξέσπασε συμπλοκή ανάμεσα σε δυο Έλληνες κρατούμενους και ο ένας σωριάστηκε αιμόφυρτος με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Όμως, δεν θέλησε την ποινική δίωξη του δράστη!
Η αιτία του αιματηρού επεισοδίου ήταν οι διαφορές μεταξύ των δύο κρατουμένων, ηλικίας 30 και 46 χρόνων. Ξαφνικά, ο 30χρονος επιτέθηκε στον 46χρονο κρατώντας ένα αυτοσχέδιο σουβλί, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο λαιμό, αλλά πιο σοβαρά στην κοιλιά και στο μηρό.


Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου παραμένει για νοσηλεία χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, αλλά δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 30χρονου. Πάντως, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ στις φυλακές διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η συμπλοκή.


Τραυματισμός και στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού αργά το βράδυ του Σαββάτο. Η συμπλοκή πήρε τέλος με επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενώ ένας 45χρονος Ιρακινός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου για να του γίνουν ράμματα. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στο κελί Πακιστανών κρατουμένων ποσότητα μούστου περίπου 30 λίτρων, η οποία κατασχέθηκε.


Πηγή: www.protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Από το Blogger.