Στη Βουλή η διαμαρτυρία της ΟΣΥΕ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία

 


Στη Βουλή έφτασε η διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ) για το θέμα του αποκλεισμού των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εργαζομένων μέσα στις Φυλακές από τα στρατιωτικά νοσοκομεία!

    Προσφάτως η ΟΣΥΕ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στις πολιτικές ηγεσίες, τόσο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όσο και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή άρθρο σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με το οποίο οι πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Ναυτιλίας θα έχουν δικαίωμα ιατρικής και νοσηλευτικής περίθαλψης στα στρατιωτικά νοσοκομεία.   

    Αυτή η πρόβλεψη προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της ΟΣΥΕ, αλλά και πολλών συνδικαλιστικών σωματείων των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι επανειλημμένως έχουν ζητήσει να προβλεφθεί ρητά η πρόσβαση όλων των εργαζομένων στις Φυλακές και του Ιδρύματος Αγωγής στα στρατιωτικά νοσοκομεία της Χώρας. 

    Το θέμα φαίνεται ότι δεν τελείωσε εδώ, καθώς δύο Βουλευτές κατέθεσαν σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή αναφέροντας μάλιστα την διαμαρτυρία της ΟΣΥΕ και ζητώντας την επίλυση του προβλήματος από τους συναρμόδιους Υπουργούς, καθώς και την απάντησή τους.

Ερωτήσεις κατέθεσαν οι:

1)  Γεώργιος Λογιάδης, Βουλευτής ΜέΡΑ25 Ν. Ηρακλείου 

και

2) Γεώργιος Καρασμάνης, Βουλευτής Ν.Δ., Ν. Πέλλας 






Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.