Κρήτη | Κρατούμενος αναστάτωσε τις φυλακές – Το μαχαίρωμα, τα κοψίματα με ξυράφι και η φωτιά


«Πονοκέφαλο» προκαλεί στη φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού η παρουσία ενός νεαρού κρατούμενου από το Πακιστάν, ο οποίος αν και ζητά προστασία γιατί φοβάται για τη ζωή του, έβαλε φωτιά και στο πειθαρχείο όπου μεταφέρθηκε για την ασφάλειά του.

Ο αλλοδαπός κρατούμενος είχε μαχαιρώσει συμπατριώτη του σε άλλη φυλακή όπου βρισκόταν. Μεταφέρθηκε στο κατάστημα της Νεάπολης, όπου κι εκεί μπήκε στο πειθαρχείο.

Εκεί, με ξυράφι έκοβε τα χέρια του και λόγω της γενικότερης συμπεριφοράς του μεταφέρθηκε στη Νέα Αλικαρνασσό.

Όταν του είπαν ότι θα μπει σε κελί και ουσιαστικά θα είναι και με άλλους κρατούμενος, φέρεται να είπε ότι φοβάται πως θα τον σκοτώσουν για το μαχαίρωμα που έκανε στην πρώτη φυλακή που ήταν. Έτσι αποφασίστηκε να μπει στο πειθαρχείο, κάτι που όπως λένε κύκλοι της φυλακής, συμφώνησε και ο ίδιος.

Όμως στο πειθαρχείο φαίνεται να μην ήθελε άλλο να παραμείνει και πριν λίγες ημέρες έβαλε φωτιά, με κίνδυνο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και για τα άλλα άτομα που βρίσκονταν εκεί.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων δεν θρηνήσαμε θύματα αφού αντιλήφθηκαν άμεσα τους καπνούς και πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί.

Πηγή: creta24.gr


Share on Google Plus
Από το Blogger.