Ντοκουμέντο: Αναφορά για την κατάσταση των φυλακών Κορίνθου

 


Σε μία αποκάλυψη φωτιά προβαίνει το έγκυρο δημοσιογραφικό site www.dikastikoreportaz.gr για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το Κατάστημα Κράτησης Κορίνθου προ της πρόσφατης απόδρασης ενός κρατουμένου και τις εκκλήσεις της Διοίκησης της Φυλακής για τις ελλείψεις σε φυλακτικό προσωπικό! 

Από τις 3 Νοεμβρίου είχαν σημάνει οι «καμπάνες» για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της Κορίνθου. Μια εβδομάδα πριν την απόδραση του φερόμενου ως σκληρού Έλληνα ποινικού ο οποίος έκανε έναν υγιεινό περίπατο και πατώντας ένα κουμπί (!) απέδρασε από το σωφρονιστικό κατάστημα, η διεύθυνση των φυλακών με αναφορά της προς την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ζητούσε επιτακτικά ενίσχυση στον αριθμό των σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία!

Η συγκεκριμένη αναφορά φέρει τίτλο: «Υποστελέχωση φυλακτικού προσωπικού», ενώ καταγράφει τις αγωνιώδεις εκκλήσεις του αρχιφύλακα της φυλακής για αύξηση του αριθμού των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Το τι έγινε από τότε μέχρι και σήμερα πιστοποιείται από την απόδραση που έλαβε χώρα…

Δείτε το συγκεκριμένο έγγραφο:



Πηγή: www.dikastikoreportaz.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.