Λευτέρης Οικονόμου: Εξάρει τον επαγγελματισμό των εργαζομένων στις φυλακές, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Λογγίνου


Το μήνυμα που στέλνει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου για την Ημέρα Εορτασμού του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Λογγίνου, Προστάτη του Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

Ο κ. Οικονόμου εξάρει το επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης του προσωπικού Εξωτερικής Φρουράς των Σωφρονιστικών Καταστημάτων και επιβεβαιώνει τη διάθεση του υπουργείου για αρμονική συνεργασία.

Εύχομαι από καρδιάς προσωπική υγεία και ευτυχία σε όλα τα στελέχη Εξωτερικής Φρούρησης και στις οικογένειές τους».


Το μήνυμα του κ. Οικονόμου

«Ο Άγιος Λογγίνος υπήρξε ο Ρωμαίος Εκατόνταρχος, που ως επικεφαλής της φρουράς βρέθηκε στην Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού. Στον Γολγοθά και τον Άγιο Τάφο. Σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση, μαρτύρησε όταν του ζητήθηκε να αποκρύψει την αλήθεια της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Σήμερα 16 Οκτωβρίου είναι μια σημαντική, μια εμβληματική ημέρα, αφού εορτάζουμε την Μνήμη του και τιμούμε το έργο και τη προσφορά των στελεχών Εξωτερικής Φρούρησης των Σωφρονιστικών Καταστημάτων που τον έχουν προστάτη Άγιο τους.

Εκείνων που μαζί με τους συναδέλφους τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, εξασφαλίζουν καθημερινά την εύρυθμη λειτουργία, την τάξη και την ασφάλεια των Δομών Σωφρονισμού για όλους τους συνανθρώπους μας που διανύουν τη δύσκολη πορεία από την καταδίκη στο σωφρονισμό, μέσα από μια διαδικασία προσωπικής αναδιάταξης, προκειμένου να επιστρέψουν και να ενσωματωθούν και πάλι στη κοινωνία μας.

Θέλω από την πλευρά μου και με αφορμή την σημερινή ημέρα να εξάρω τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης του προσωπικού Εξωτερικής Φρουράς των Σωφρονιστικών Καταστημάτων, στη βάση του έργου που επιτελεί στην καθημερινότητα.

Ταυτόχρονα θέλω να επιβεβαιώσω την μόνιμη διάθεση από την πλευρά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για αρμονική συνεργασία στη κατεύθυνση επίλυσης των ζητημάτων που τους απασχολούν, με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της αποστολής τους.

Εύχομαι από καρδιάς προσωπική υγεία και ευτυχία σε όλα τα στελέχη Εξωτερικής Φρούρησης και στις οικογένειές τους».

Πηγή: https://lawandorder.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Από το Blogger.