Φυλακές Δομοκού: Άγρια συμπλοκή με αυτοσχέδια μαχαίρια – Τραυματίες στη σύρραξη Ελλήνων με Πακιστανούς


 Η συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού πήρε διαστάσεις με συνολικά τρεις τραυματίες να μεταφέρονται σε νοσοκομεία. Οι δύο χαροπαλεύουν από τα χτυπήματα που δέχτηκαν…

«Πόλεμος» και μάχες σώμα με σώμα στις φυλακές Δομοκού ανάμεσα σε κρατούμενους. Έλληνες και Πακιστανούς που ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Ορισμένοι κρατούσαν αυτοσχέδια μαχαίρια που είχαν καταφέρει να περάσουν στις φυλακές. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ήταν αδύνατον από κάποια στιγμή και μετά να τους χωρίσουν. Δύο από τους τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες για τις ζωές τους.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών κρατουμένων, σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) στην Α1 πτέρυγα στις φυλακές Δομοκού. Μια μεγάλη ομάδα ατόμων συνεπλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν και αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό ενός 47χρονου Έλληνα και ενός 32χρονου Ιρανού που ήταν στην ομάδα των Ελλήνων.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της εξωτερικής φρουράς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης ακόμη ένας 40χρονος Έλληνας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας φέροντας και εκείνος τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr η συγκεκριμένη ομάδα Πακιστανών έχει δημιουργήσει και στο κοντινό παρελθόν βίαια και αιματηρά επεισόδια και για αυτόν τον λόγο είχε απομακρυνθεί από την Α1 πτέρυγα. Είναι απορίας άξιο γιατί και πως επανήρθε σε αυτή.

Πηγή: www.newsit.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.