Σοκαριστικά μεσαιωνικά βασανιστήρια σε βρετανικές φυλακές [vid]


Συγκλονιστικές εικόνες από βρετανικές φυλακές κάνουν τον γύρο του κόσμου μετά την ανάρτησή τους στο ίντερνετ.

Στο βίντεο, που ανέβηκε στο MTO News στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, φαίνονται τα φριχτά βασανιστήρια μεταξύ κρατουμένων, με έναν τρόφιμο να καταρρέει μετά από μια μπουνιά που δέχεται στο πρόσωπο.

Έναν άλλο κρατούμενο τον έχουν κρεμάσει ανάποδα από το ταβάνι, τον χτυπούν αλύπητα και του κάνουν βασανιστήρια που θυμίζουν μεσαίωνα. Σύμφωνα με το MTO News, το βίντεο τραβήχτηκε από λαθραίο κινητό κρατούμενου.
Στην αρχή φαίνεται ένας άντρας με γκρι μπλούζα να περιμένει να τον χτυπήσουν. Αυτός που καταγράφει το περιστατικό επιβεβαιώνει πως είναι έτοιμος και ο συγκρατούμενός του που καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τον γρονθοκοπεί, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα.

Λίγο αργότερα στα πλάνα φαίνεται ένας κρατούμενος κρεμασμένος ανάποδα από το ταβάνι. Τα γεννητικά του όργανα είναι εκτεθειμένα, με τους συγκρατούμενούς του να ακούγονται να γελάνε και κάποιον να παίρνει μια μάνικα και να αρχίζει να τον ψεκάζει στα οπίσθια.

Το σοκαριστικό βίντεο τελειώνει με κοντινό πλάνο στο θύμα που φαίνεται να χαμογελά. Είναι άγνωστο ακόμα ποιοι είναι οι τρόφιμοι και σε ποια φυλακή τραβήχτηκαν τα σκληρά πλάνα.

Πηγή: Dailymail
Share on Google Plus
Από το Blogger.