Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος: «Τώρα θα τα πω όλα»


Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Άκης Τσοχατζόπουλος φανερά καταβεβλημένος έπειτα από περίπου πέντε χρόνια παραμονής στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, καταδικασμένος πρωτοβάθμια σε 20ετή κάθειρξη για παράνομες αμοιβές που κρίθηκε πως έλαβε για την προμήθεια των υποβρυχίων και των TORM 1, πέρασε σήμερα την πύλη εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού, έναν μήνα μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να αποδεχθεί την πέμπτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισής του.

«Το γιο μου θέλω να δω το γιο μου», φώναξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγαίνοντας από τις φυλακές συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη.

«Είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε ο εγκλεισμός μου και ο βασανισμός μου με ευθύνη της τότε κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη», είπε ο πρώην υπουργός σε δηλώσεις του. 

«Αυτά όλα απασχολούν το δικαστήριό μου το οποίο θα γίνει σε δύο εβδομάδες για την υπόθεση της πενταετούς αυτής φυλάκισής μου. Μια υπόθεση για την οποία έχουν ειπωθεί πολλά και έχουν γραφτεί πολλά αλλά ήρθε η ώρα τώρα να τα πούμε όλα», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου!


Παράλληλα, ένας εκ τον συνηγόρων του, ο Γιάννης Νικολάου δήλωσε: «η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Κατανόησε τα νομικά κολλήματα, τα έλυσε αμέσως και ο υπουργός ειναι ελεύθερος». Όταν ρωτήθηκε από ποιους δόθηκαν τα λεφτά για την εγγύηση απάντησε: «γνωρίζετε πως οι δικηγόροι κρατούν επτασφράγιστο το μυστικό. Παρόλα αυτά, θα σας πω ότι δεν είναι φίλοι του αυτοί που έδωσαν τα 200.000 ευρώ, είναι απλοί πολίτες. Ωστόσο, τα 3.000 ευρώ, τα έδωσε φίλος του. Το ζήτημα που τέθηκε χθες, το έλυσε φίλος του, νομικό πρόσωπο». 


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του συνηγόρου του Άκη Τζοχατζόπουλου!Δείτε βίντεο από την άφιξη της Βίκυς Σταμάτη στις φυλακές!


Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου
Πηγή: newsbomb.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.