Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο Ευθύμης Γιαννουσάκης


Απόπειρα αυτοκτονίας στο δωμάτιο που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί», φέρεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να έκανε ο Ευθύμης Γιαννουσάκης, καταδικασθείς πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».

Τις πληροφορίες περί απόπειρας μετέφερε ο συνήγορος Γιάννης Γλύκας, ο οποίος εκπροσωπεί τον κ. Γιαννουσάκη, που μεταφέρθηκε πριν από δυο μέρες στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού στην Α' Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».

Σύμφωνα με τα λεχθέντα από τον δικηγόρο του ο Γιαννουσάκης βρέθηκε με ένα κορδόνι στο χέρι να προσπαθεί να κάνει κακό στο εαυτό του.

Ο Γιαννουσάκης πρόσφατα είχε κάνει καταγγελίες ότι δέχτηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και από άλλα πρόσωπα για να εμπλέξει στην υπόθεση της μεταφοράς ναρκωτικών τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για την υπόθεση αυτή έγινε έρευνα από εισαγγελέα εφετών και η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο.

Πρόσφατα το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Πειραιά απέρριψε με ψήφους 3-2 την αίτηση αναστολής της ποινής που είχε υποβάλει ο κρατούμενος, υποστηρίζοντας, ότι όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών εξακολουθεί να κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Πηγή: http://www.skai.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.