Ερευνα της ΕΛΑΣ στα επισκεπτήρια των φυλακών Κορυδαλλού για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου


Έρευνα στα επισκεπτήρια και σε σχετικές καταγραφές από το κλειστό κύκλωμα με κάμερες των φυλακών Κορυδαλλού φέρεται να πραγματοποίησε προ μερικών ημερών η ΕΛΑΣ, προκειμένου να διαλευκάνει την εν ψυχρω δολοφονία - πριν από μία εβδομάδα - του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154.

Σύμφωνα με στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης « η έρευνα των αστυνομικών φαίνεται ν αφορά τις τυχόν συναντήσεις, μέσα στην φυλακή, αλλοδαπών κρατουμένων οι οποίοι είχαν προστριβές με πελάτη του δολοφονηθέντα δικηγόρου, στην υπόθεση του σκανδάλου της ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτρισμού "Energa"" 

Κι αυτό για να ελεγχθεί αν οι επισκέπτες των ποινικών στις φυλακές Κορυδαλλού είναι τα ίδια πρόσωπα που δολοφόνησαν τον άτυχο δικηγόρο. Με βάση ασφαλώς και τις μαρτυρίες του νεαρού συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που είδε τα πρόσωπα των δραστών και μπορεί να προχωρήσει σε σχετικές αναγνωρίσεις...

Πάντως σύμφωνα με ορισμένες πηγές το βράδυ της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου υπήρξε προσπάθεια ποινικών στις φυλακές Κορυδαλλού να καταστρέψουν στοιχεία που ίσως αφορούν την ηθική αυτουργία στο συγκεκριμένο έγκλημα.

Πηγή : http://www.tovima.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.