Πόλεμος στις φυλακές: Εμφύλιος μεταξύ των τρομοκρατικών οργανώσεων


Πόλεμος στις φυλακές: «Εμφύλιος» στις τάξεις των τρομοκρατικών οργανώσεων δείχνει να έχει ξεσπάσει μετά την επίθεση στο Νίκο Μαζιώτη, μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα», μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα κατηγόρησαν μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης, με την απάντηση να έρχεται αμέσως και να κατηγορείται το μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» ως ρουφιάνος.

Το ηγετικό μέλος με επιστολή που υπέγραψε μαζί με την σύζυγό του, Πόλα Ρούπα, κατηγόρησε ως ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση ορισμένα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». «Οι δειλοί εκ των Πυρήνων, έβαλαν άλλους να χτυπήσουν τον Μαζιώτη και μάλιστα, μετά από απεργία πείνας. Στον πόλεμο εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα, την σκυτάλη πήρε από το κράτος μια δράκα δειλών εγκληματιών κρατουμένων που αυτοαποκαλούνται πολιτικοί κρατούμενοι, και που μόνο αυτό δεν είναι», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο κείμενό τους. 
ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΠΟΛΗΣ

«Να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι των φυλακών για το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση στις φυλακές, πρέπει να απαντήσουν τόσο οι πολιτικοί προϊστάμενοι, όσο και αυτοί των φυλακών», δήλωσε στον «Ε.Τ.» ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα, Μαριζάνα Κίκιρη. 


Πηγή: www.thepressroom.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.