Επιχείρηση των ΕΚΑΜ στις φυλακές Κορυδαλλού! Τί βρηκαν!


Έφοδος" των ΕΚΑΜ σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 02.02.2018, στην Α' πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Αλβανός κρατούμενος και το σχέδιο "Γοργοπόταμος".

Σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως απέτρεψε η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής, 02.02.2018. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, «στήθηκε» επιχείρηση των ΕΚΑΜ στην Α΄ Πτέρυγα των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η έρευνα των ανδρών των ΕΚΑΜ επικεντρώθηκε σε ένα συγκεκριμένο κελί. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από του κρατούμενου Φάμπιο Ντούσκο. 

Πρόκειται για Αλβανό βαρυποινίτη, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην υπόθεση «Γοργοπόταμος». Δηλαδή την απόπειρα του Χριστόδουλου Ξηρού -μαζί με τους Πυρήνες της Φωτιάς- να βγάλουν από τη φυλακή μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό συνέβη τον Ιανουάριο του 2015. 

Σε βάρος του υπάρχει εν εξελίξει έρευνα εδώ και ενάμιση χρόνο. Κι αυτό γιατί οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν ενδείξεις πως ο συγκεκριμένος βαρυποινίτης είχε δημιουργήσει εταιρεία… ανάληψης συμβολαίων θανάτου για ανθρώπους της νύχτας. 

Μια από αυτές τις… ενδείξεις ήταν και ο λογαριασμός που διατηρούσε στο Facebook. Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είχε το όνομα… επαγγελματίας δολοφόνος!


Ευρήματα

Η έφοδος των ΕΚΑΜ σε κελί βαρυποινίτη αλβανικής καταγωγής στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία στιγμή απετράπη απόπειρα απόδρασης κρατουμένων. Είχε προηγηθεί εισαγγελική παραγγελία οπότε και πραγματοποιήθηκε έφοδος από άνδρες των ΕΚΑΜ και της Aσφάλειας στην Α' Πτέρυγα και συγκεκριμένα σε κελί βαρυποινίτη που έχει καταδικαστεί για εμπλοκή στην αλβανική μαφία. 

O κρατούμενος είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην απόπειρα του Χριστόδουλου Ξηρού με τους Πυρήνες της Φωτιάς τον Ιανουάριο του 2015. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κελί του δύο laptop συνδεδεμένα στο ίντερνετ, αυτοσχέδια μαχαίρια, 4 κινητά τηλέφωνα, μία μεταλλική ράβδος και άλλα ύποπτα αντικείμενα.

Πηγή: www.newsit.gr / www.tvxs.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.