250.000 ΕΥΡΩ χρωστάει η Φυλακή Νιγρίτας στον Δήμο για νερό


Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ε. Φυτράκης στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών. Μεταξύ άλλων τον υποδέχτηκε η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αγνή Δουβίτσα, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Τσερβίτας οι οποίοι έσπευσαν να συζητήσουν με τον Γενικό Γραμματέα για το θέμα της οφειλής του Κ.Κ Νιγρίτας προς το Δήμο Βισαλτίας (ΔΕΥΑΒ) για την παροχή νερού. 

Τόσο η Δήμαρχος όσο και ο κ. Τσερβίστας επεσήμαναν το μεγάλο ποσό της οφειλής (250.000 ευρώ περίπου) το οποίο ήταν διπλάσιο πριν λίγο καιρό και την καθυστέρηση εξόφλησης, γεγονός που δημιουργεί όπως ειπώθηκε μεγάλα οικονομικά προβλήματα στο Δήμο Βισαλτίας. Η κατανάλωση στο Κατάστημα Κράτησης ανα ημέρα είναι 600 κυβικά, όσο δηλαδή ενός μεγάλου Δ.Δ του Δήμου.

« Η φυλακή ανήκει στο Δήμο Βισαλτίας, εμείς επιδιώκουμε πάντα να έχουμε μια άριστη συνεργασία» είπε ο κ. Φυτράκης ερωτώμενος για το θέμα συμπληρώνοντας « Όλα τακτοποιούνται και για τα θέματα αυτά έχουν ληφθεί ήδη απαραίτητες εγκρίσεις, μου έχει μιλήσει για το θέμα και η βουλευτής κ.Αφροδίτη Σταμπουλή. Επιδιώκουμε να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο στο καλύτερο δυνατό». 

Με πληροφορίες από www.ert.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.