Κορυδαλλός Πάτρα .. με ναρκωτικά. Ξανά νέο περιστατικό μεταφοράς ναρκωτικών


Για μία ακόμη φορά κρατούμενος από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού συνελήφθη να μεταφέρει ναρκωτικά κατά την διάρκεια της μεταγωγής του στην Φυλακή της Πάτρας.


Είχε κρύψει ηρωίνη και κάνναβη στις σόλες

Ακόμα μία υπόθεση προσπάθειας εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας από κρατούμενο αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο από τους αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών – Δικαστηρίων Πατρών κατά την παραλαβή του κρατούμενου από τις φυλακές του Κορυδαλλού με προορισμό το σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου, εντοπίστηκαν σε ειδική κρύπτη τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, έγκλειστος των φυλακών του Κορυδαλλού είχε κρύψει αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη και ηρωίνη, στις σόλες του παπουτσιού του. Ειδικότερα, σε ειδική κρύπτη, ανάμεσα στον πάτο και στη σόλα των παπουτσιών του είχε κρύψει 60 γραμ. κάνναβης και 5 γραμ. ηρωίνης, σε αυτοσχέδιες συσκευασίες σε μορφή βράχων.

Ο κρατούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές.

Πηγή: www.patrastimes.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.