Ενδείξεις για νέο έγκλημα στις ανεξέλεγκτες φυλακές Κορυδαλλού



Σε δηλητηρίαση από την αλβανική μαφία οφείλεται πιθανόν ο θάνατος 33χρονου πριν από 1,5 μήνα


Μία νέα δολοφονία στις ανεξέλεγκτες φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται να αποκαλύπτει η έρευνα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, που εξέτασε την σωρό του 33χρονου Αλβανού που βρέθηκε νεκρός – στα τέλη Ιανουαρίου – σε κελί της Δ’ Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού. Ο θάνατός του αρχικά αποδόθηκε σε χρήση ναρκωτικών, ωστόσο τώρα φαίνεται να αναδεικνύονται –σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος»- σοβαρές ενδείξεις για δηλητηρίαση του!
Αν επιβεβαιωθεί αυτή η γνωμάτευση θα πρόκειται για τον 26ο θάνατο στις φυλακές Κορυδαλλού τους τελευταίους μήνες, σε ένα τρομερό δείγμα αδυναμίας των κρατικών υπηρεσιών να ελέγξουν την κατάσταση. Κι αυτή η εξέλιξη έρχεται μόλις πέντε ημέρες μετά από την φονική συμπλοκή στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που κόστισε την ζωή σε έναν έλληνα κρατούμενο και στον τραυματισμό άλλων έντεκα.
Ο 33χρονος ήταν αυτός που είχε φιλοξενήσει στο σπίτι που είχε ενοικιάσει στην Καλλιθέα τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας – τον Οκτώβριο του 2017 στην οδό Ασκληπιού – του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που ήταν επίσης αλβανικής καταγωγής.
Στην κατοικία αυτή βρέθηκαν όπλα κι εκρηκτικά, αλλά και στολές αστυνομικών που πιθανόν χρησιμοποιούντο για αιματηρή απόδραση σε κάποια μεταγωγή μελών της αλβανικής μαφίας. Ο 33χρονος θεωρείτο ότι συμμετείχε στην ευρύτερη ομάδα των Αλβανών φυσικών κι ηθικών αυτουργών της συγκεκριμένης ανθρωποκτονίας που εμφανίζονται τώρα ως πρωταγωνιστές στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού» με εκβιάσεις, συμβόλαια θανάτου κι άλλες εγκληματικές ενέργειες, όπως αναδείχθηκαν από πρόσφατη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Ο θάνατος του 33χρονου μάλιστα είχε καταγραφεί μόλις δέκα ημέρες μετά την δολοφονία με μαχαίρι του 36χρονου Αλμπερ Μπάκο μόλις έφθασε στον Κορυδαλλό προερχόμενος από το σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού κι ο οποίος επίσης ήταν ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου.
Πηγή: tovima gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.