Φυλακές Κορυδαλλού: Συνέντευξη στην αλβανική τηλεόραση του αρχηγού της «μαφίας»

Ενώ υποτίθεται ότι είναι σε «κλοιό» από τις κυβερνητικές υπηρεσίες για να μην συνεχίσει τη δράση του


Συνέντευξη  μέσω   Skype    στην αλβανική τηλεόραση   όπου  θεωρεί  ότι είναι θύμα …πολιτικής δίωξης έδωσε προ δύο ημερών ο   φερόμενος  ως αρχηγός   της  «αλβανικής μαφίας»  που κατηγορείται για σωρεία εγκληματικών  ενεργειών, ύστερα από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του ειδικού Εφετη Ανακριτή κ Ε. Νικόπουλου!
Η συνέντευξη του    Αλβανού ποινικού στον τηλεοπτικό σταθμό   της γειτονικής χώρας, μέσα από το κελί του έγινε τη στιγμή που υποτίθεται ότι είναι σε στενό «κλοιό»   από τους υπευθύνους του Υπουργείου Δικαιοσύνης   για να μην συνεχίσει τις ύποπτες συνεννοήσεις του   και να περιορισθεί η δράση του.     Αντιθέτως ο Αλβανός ποινικός που έχει κατηγορηθεί κι ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχ.  Ζαφειρόπουλου μιλά, με χαρακτηριστική άνεση , μέσα από το κελί του  για …πολιτική δίκη εναντίον του κι  ότι αποτελεί «δείγμα   του τρόπου με τον οποίο σκοτώνει η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανούς στην Ελλάδα».   Με τον   αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό να μεταφέρει ότι «ο εν λόγω κρατούμενος  είναι ένας από τους 1670 Αλβανούς καταδίκους στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν ακουστεί ούτε από την Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα ούτε από άλλους εκπροσώπους του αλβανικού κράτους»!   Καθ ότι η αδυναμία των υπευθύνων , των αρμόδιων κυβερνητικών υπηρεσιών να ελέγξουν επικίνδυνους   κρατουμένους, στις φυλακές Κορυδαλλού  οδηγεί μέχρι και σε  προσπάθειες    πολιτικοποίησης των υποθέσεων τους  και να εμφανίζονται θύματα ρατσισμού των Ελλήνων κλπ .

Ανάμεσα στα άλλα ο 43χρονος Αλβανός ποινικός που θεωρείται ένα από τα ηγετικά μέλη της «αλβανικής μαφίας»  –σύμφωνα με την ΕΛΑΣ – η οποία έχει προχωρήσει  σε σωρεία εγκληματικών επιθέσεων εντός κι εκτός   φυλακών, στη συνέντευξη του δήλωσε «ζητάω βοήθεια από εσάς ως εκπρόσωπος του ελεύθερου λόγου και των δικαιωμάτων μας ως άνθρωποι. Για κακή μας τύχη μας σκοτώνουν και μας εξουδετερώνουν έναν προς έναν και δεν μπορούμε να βρούμε το δίκαιο για να μάθουμε την αλήθεια. Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα τρομερά γεγονότα; Που δεν μας εξηγεί κανεις; Αλλά συνεχίζουν να κρύβουν τα στοιχεία και να αποκρύπτουν τα γεγονότα. Γι αυτό απευθύνομαι σε εσας γιατί εδώ δεν βρίσκουμε δικαιοσύνη. Ζ ητάω από το αλβανικό κρατος να με βοηθήσει γιατί μου γίνονται πολλες αδικιες. Ζητάω το δικαστήριο το οποίο συνεχίζεται στο δικαστήριο στη Λουκαρεως στην Αθήνα στις 21  Μαίου 2019 να αλλάξει την σύνθεση  δικαστηρίου(…)  γιατί είμαι χωρις δικηγόρο και μου έχουν αποδώσει  και μια καινουρια κατηγορία για ομάδα στην οποία δεν έχω καμία σχέσηΖητάω να έρθετε και να δείτε από κοντά πως σκοτώνει η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανους. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μου αλλά όλων των Αλβανών στην Ελλάδα. Και άλλη μια φορά σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε» !
Πηγή: tovima.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.