«Μας κάνεις ρεζίλι, είσαι μηδέν»: Ισοβίτης καταγγέλλει επώνυμα τον αρχηγό της «μαφίας» των φυλακών


Επίθεση μέσα από τις φυλακές στον φερόμενο ως αρχηγό της «μαφίας» των φυλακών Κορυδαλλού εξαπολύει ισοβίτης κρατούμενος επισημαίνοντας πως «μας κάνει ρεζίλι με αυτά που λέει» και τον χαρακτηρίζει ως «μηδέν«». 
Ο καταδικασμένος σε τρεις φορές ισόβια, Φάμπιο Ντούσκο, επιτέθηκε στον φερόμενο ως αρχηγό της «μαφίας» με αφορμή τη συνέντευξη του δεύτερου στα αλβανικά ΜΜΕ, στην οποία υποστήριζε ότι πως είναι αθώος.
«Σας καλώ να έρθετε να δείτε από κοντά πως “σκοτώνει” η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανούς. Αυτό δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα αλλά όλων των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με», δήλωσε ο φερόμενος ως αρχηγός της «μαφίας» προ ημερών.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Φάμπιο Ντούσκο αναφέρει από την πλευρά του πως «μας έκανε όλους ρεζίλι. Δηλαδή έχει γίνει ένα κλίμα στις φυλακές, όπου πάνε οι άνθρωποι οι δικοί του δεν ξέρουν που να κρύψουν. Γιατί με αυτά που λέει αυτός και με αυτά που κάνει αυτός, νομίζουν ότι κάθε μέρα γίνεται σκοτωμός στις φυλακές».
«Για μένα αυτός είναι ένα μηδέν και θα παραμείνει ένα μηδέν. Βρε άνθρωπε κάτσε εκεί που είσαι, μην κάνεις άλλους εχθρούς γιατί αυτό το κλίμα μας πιάνει όλους», συμπληρώνει.
Ο Ντούσκο παραδέχτηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως ήταν ανάμεσα στα άτομα που διοργάνωσαν το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού, βίντεο του οποίου κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ.
«Ούτε σουίτα ήταν αυτό, εγώ ανέλαβα την ευθύνη, πέρασα πειθαρχικό και είμαι εντάξει. Έκανα κάτι, το πλήρωσα. Και αυτός ο κύριος, όταν κάνει κάτι μα αναλαμβάνει τις ευθύνες του», λέει ο Ντούσκο.
Πηγή: reader.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.
Ads