Κορυδαλλός: Ολόκληρο κέντρο επιχειρήσεων σε κελί ηγετών της «αλβανικής μαφίας»


Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.
'Ένα ολόκληρο κέντρο επιχειρήσεων με κινητα τηλέφωνα, ψηφιακά αρχεία σε «σκληρούς δίσκους» και στικάκια , με χειρόγραφες σημειώσεις κι ημερολόγια για στόχους κι εγκληματικές επιθέσεις αλλά και με μαχαίρια και ναρκωτικά , ανεκάλυψαν- προ μερικών ημερών- οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές στο κελί των ηγετικών στελεχών της «αλβανικής μαφίας» .
Κι όλα αυτά ενώ υποτίθεται ότι ήταν υπό επιτήρηση και ταχα …ασφυκτικό κλοιό λόγω της εμπλοκής τους σε τουλάχιστον 20-30 επιθέσεις εντός κι εκτός φυλακών κι ανάμεσα σε αυτές τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχ. Ζαφειρόπουλου , του ομοεθνούς τους Αλμπερ Μπάκο, για συμβόλαια θανάτου κλπ
«Το Βήμα» αποκαλύπτει τις εκθέσεις κατάσχεσης εντός Κορυδαλλού αλλά και νεώτερα έγγραφα για την δράση της «μαφίας των φυλακών» τα οποία αποκαλύπτουν εκ νέου τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά καταστήματα. Παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για λήψη άμεσων μέτρων ύστερα από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αλλά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις των βίντεο από τα κελιά σουίτες , τις ανθρωποκτονίες της Ε Πτέρυγας κλπ.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στα ψηφιακά αρχεία που βρέθηκαν στην κατοχή των «αρχηγών» της μαφίας.
Όμως εστιάζουν την προσοχή τους και στα σημειωματάρια που βρέθηκαν μέσα στα κελιά όπου ορισμένα έχουν ενδείξεις-όπως σημειώνεται στα έγγραφα της ΕΛΑΣ -«Αndoni Aravandinos” και “DORO NGA ΑΡΙSTIDI FLORO” .
Κι οι οποίες αφορούν το όνομα του αρχιφύλακα του Κορυδαλλού τον οποίο φαίνεται να έχουν απειλήσει και «στοχεύσει» οι αλλοδαποί κρατούμενοι κι ο άλλος είναι ο γνωστός επιχειρηματίας από τον οποίο οι Αλβανοί ποινικοί ζητούσαν μεγαλα χρηματικά ποσά για να ανασκευάσουν καταθέσεις τους. Κι αυτή ήταν αφορμή για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχ. Ζαφειρόπουλου. Σύμφωνα με αναφορές δικαστικών λειτουργών το “NGA” που σημειώνεται δίπλα απ το όνομα του κ Φλώρου είναι η «σύντμηση» του ονόματος της εταιρείας του ENERGA.
Εντυπωσιάζει ακόμη ότι στην έκθεση κατάσχεσης αναφέρεται ότι βρέθηκε φωτοτυπία χειρόγραφης σημείωσης όπου σημειώνεται «Dilitiriazmeno” “Martira”, “Xhuliano” που αφορά μεθοδεύσεις της αλβανικής μαφίας με δηλητηριάσεις συγκρατουμένων τους, καταγγελίες κλπ.
Σημειώνεται ότι στην τωρινή έρευνα στα κελιά των ηγετικών μελών της «αλβανικής μαφίας» είχε βρεθεί ποσότητα υδροκυανίου που παραμένει άγνωστο πως βρεθηκε στην κατοχή τους αλλά και διακινήθηκε με χαρακτηριστική άνεση.
Επιπλέον στο έγγραφο της ΕΛΑΣ σημειώνεται ότι βρεθηκαν σημειώσεις κι ατζέντες με κινητά τηλέφωνα που ανήκουν σε Αλβανούς αλλά και με την ένδειξη “Turta”.
Σημειώνεται ότι Αλβανοί κακοποιοί συνήθιζαν να στέλνουν γλυκά με απειλητικά μηνύματα στις οικογένειεςς σωφρονιστικών υπαλλήλων. Προκειμένου να δημιουργούν κλίμα φόβου και να υποκύπτουν στις πιέσεις τους.
ΟΙ διωκτικές αρχές με βάση αυτές τις σημειώσεις φέρεται να έχουν λύσει και το μυστήριο με τον στόχο ενός «συμβολαίου θανάτου» εναντι αμοιβής 30.000 ευρω που φαίνεται να κανόνιζαν τα μέλη της αλβανικής μαφίας , σύμφωνα με συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΛΑΣ στις αρχές του χρόνου. Οι αλβανοί κακοποιοί μιλούσαν για δοοφονία ενός Πακιστανού, κάτι που οδήγησε τα στελέχη της ΕΛΑΣ σε ανάπτυξη πολλών θεωριών για την ταυτότητα του υποψηφίου θύματος κι ανάμεσα σε αυτά να είναι εμπλεκόμενος σε υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών ή ακόμη και ..διερμηνέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για αλλοδαπό από άλλη χώρα της Ασίας που είχε επαφές με Αλβανό ποινικό που είχε εχθρότητα με τα μέλη της συγκεκριμένης μαφίας .
Πηγή: tovima.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.