Κινηματογραφική απόδραση στην Τουρκία: Δίδυμος πήρε τη θέση του αδελφού του στη φυλακή!


Μια… κινηματογραφική απόδραση έλαβε χώρα στην Τουρκία, όταν δίδυμος αδελφός κρατούμενου πήρε τη θέση του όταν πήγε να τον επισκεφτεί στη φυλακή!

Ο 19χρονος Μουράτ Α. καταδικάστηκε για δολοφονία και κρατείτο στις φυλακές Ε Tipi Kapası στη Μερσίνη, στη νότια Τουρκία.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο αδελφός του Μουράτ, Χουσεΐν πήγε να επισκεφτεί τον αδελφό του την περασμένη Πέμπτη.

Οι δεσμοφύλακες τους επέτρεψαν να συναντηθούν κατ’ ιδίαν και τότε οι δύο νεαροί αντάλλαξαν θέσεις.

Παρότι οι αδελφοί δεν είναι πανομοιότυποι, μοιάζουν αρκετά και έτσι κατάφεραν να ξεγελάσουν τους δεσμοφύλακες που επέτρεψαν στον Μουράτ να βγει από τη φυλακή σαν κύριος!

Παρόλα αυτά, οι φύλακες αντελήφθησαν γρήγορα πως κάτι δεν πήγαινε… καλά με τον κρατούμενό τους και «ξετύλιξαν» το κουβάρι της υπόθεσης.

Μόλις έγινε αντιληπτό πως ο Μουράτ είχε εξαφανιστεί, οι δικαστικές Αρχές διέταξαν έρευνα στο σπίτι του Χουσεΐν όπου εντοπίστηκε ο δραπέτης και συνελήφθη.

Και οι δύο αδελφοί βρίσκονται πλέον στη φυλακή.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποσαφηνιστεί γιατί ο Χουσεΐν συμφώνησε να πάρει τη θέση του αδελφού του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, με τις Αρχές να έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Περιέργως, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται απόδραση με τη βοήθεια… δίδυμου.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και πριν από μερικά χρόνια στο Περού, όταν ο κρατούμενος Alexander Jheferson Delgado νάρκωσε τον δίδυμο αδελφό του όταν πήγε να τον επισκεφτεί στη φυλακή και εξαφανίστηκε με τους υπόλοιπους επισκέπτες


Πηγή: www.cnn.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.