Κρατούμενος έβαλε φωτιά στο κελί του στις φυλακές του Βόλου

Ο 22χρονος ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί λόγω της κακής ψυχολογικής του κατάστασης


Τον πανικό σκόρπισε στους δωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους κρατούμενους που είναι έγκλειστοι στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στην Χιλιαδού του Βόλου ένας 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος έβαλε φωτιά στην κουβέρτα, στα σεντόνια και σε άλλα αντικείμενα του κελιού του.

Ο νεαρός κρατούμενος βγήκε εκτός εαυτού όταν πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του είχε καταδικαστεί σε θανατική ποινή στην πατρίδα τους, για την δολοφονία ομοεθνών του με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές. Πριν προλάβει κάποιος να τον εμποδίσει, πυρπόλησε ό,τι υπήρχε στο κελί, αλλά ευτυχώς η φωτιά σβήστηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των σωφρονιστικών.

Ο 22χρονος ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί λόγω της κακής ψυχολογικής του κατάστασης. Ωστόσο, παραπέμφθηκε στο συμβούλιο των φυλακών με την κατηγορία της καταστροφής περιουσιακού στοιχείου του σωφρονιστικού καταστήματος και αντιμετωπίζει πειθαρχική ποινή.

Πηγή: protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.