«Ρουβίκωνας»: Παρέμβαση σε ψυχίατρο – επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού


Παρέμβαση στο γραφείο ψυχιάτρου ο οποίος έχει αναλάβει και χρέη επόπτη στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης μέλη του «Ρουβίκωνα».

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι ο ψυχίατρος έχει την ευθύνη για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καθώς είναι αυτός που βεβαίωσε ψυχική νόσο στον επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ ο Αριστείδης Φλώρος εξέτιε ποινή 21 ετών για την υπόθεση Energa, αφέθηκε ελεύθερος αφού επικαλέστηκε λόγους υγείας.


Σε κείμενο του Ρουβίκωνα, που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Είναι μερικές περιπτώσεις που μια σειρά ασχήμιες του κόσμου της εξουσίας συναντιούνται δημιουργώντας ένα μοναδικό χαρμάνι αθλιότητας.(…) Ο γιατρός αυτός εδώ και έξι χρόνια με προεδρικό διάταγμα ανέλαβε χρέη επόπτη του Ψυχιατρικού Τμήματος των φυλακών Κορυδαλλού (…) Πρόσφατα βεβαίωσε ψυχική νόσο στον καπιταλιστή Φλώρο που έφαγε εκατοντάδες εκατομμύρια από αθώους πολίτες σε μια πρώτη δημόσια επίδειξη του τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση της ενέργειας… Ο φλώρος αποφυλακίστηκε…Δεκαετίες τώρα οι ισχυροί πάντα αποφυλακίζονται, όμορφα και χαλαρά, το ποιον νόμο χρησιμοποιούν είναι τελικά αδιάφορο…».

Πηγή: https://www.tovima.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.