Σοφία Νικολάου – φυλακές: Συντονίστρια για το πρότζεκτ «νέος Κορυδαλλός» η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Σοφία Νικολάου - φυλακές: Η κυρία Νικολάου, με εντολή πρωθυπουργού ορίστηκε γενική συντονίστρια του έργου και από σήμερα ξεκινά τις συναντήσεις.


Σοφία Νικολάου – φυλακές: Συναντήσεις με τοπικούς φορείς ξεκίνησε να πραγματοποιεί η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου στο πλαίσιο του project για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η κυρία Νικολάου, με εντολή πρωθυπουργού ορίστηκε γενική συντονίστρια του έργου και από σήμερα ξεκινά τις συναντήσεις με τοπικούς φορείς έτσι ώστε να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης για να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr η ατζέντα των επαφών της κυρίας Νικολάου περιλαμβάνει σημερινό ραντεβού με τον δήμαρχο Ασπροπύργου ενώ αύριο έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Ελευσίνας. Παράλληλα, στην ατζέντα του project «Νέος Κορυδαλλός», συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις με δικηγόρους των δήμων των περιοχών όπου βρίσκονται στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σχεδίου καθώς στην περιοχή θα δημιουργηθούν επτά δικαστικές αίθουσες για την εκδίκαση των υποθέσεων των προσωρινά κρατουμένων αφού ο «νέος Κορυδαλλός» θα είναι αυστηρά φυλακή υποδίκων.

Πηγή: www.alphafreepress.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.