Μεγάλη χορηγία Ελλήνων εφοπλιστών για τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας

 Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και στελέχη της ένωσης


Χορηγία ύψους 582.000 ευρώ για την αγορά 11.600 στρωμάτων και 80.500 κλινοσκεπασμάτων, για τις ανάγκες των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας, πραγματοποίησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρο Βενιάμη και στελέχη της ένωσης και τους ευχαρίστησε για την δωρεά.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης παρότρυνε το προεδρείο της Ένωσης να συνεχίσει τις προσπάθειές του λέγοντας:

«Το κοινωνικό σας έργο είναι σημαντικό. Να το συνεχίσετε γιατί ξαναμπήκαμε σε μια περίοδο με πολλά προβλήματα, με πολλές ανάγκες και πολλές στερήσεις λόγω της δοκιμασίας που υφίσταται αυτή τη στιγμή η χώρα μας αλλά και η ανθρωπότητα ολόκληρη λόγω του κορονοϊού».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. κ. Βενιάμης, τόνισε ότι η Ένωση ήταν και παραμένει κοντά στους ένστολους, βοηθώντας στο έργο τους.

Σημείωσε επίσης ότι η Ένωση αποδίδει διαχρονικά ιδιαίτερη σημασία στην αξία της κοινωνικής προσφοράς, επισημαίνοντας ότι η χορηγία αυτή γίνεται για την καλυτέρευση της ζωής των κρατουμένων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «αυτό που προσφέρουμε να είναι μια μικρή χαρά και ανάσα στην καθημερινότητά τους».

Πηγή: LawAndOrder.gr


Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.