Άγριος ξυλοδαρμός σωφρονιστικού στις φυλακές της Κορίνθου

 



Αποκλειστικό www.lawandorder.gr:

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορίνθου, από Τούρκο κρατούμενο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος υπάλληλος γρονθοκοπήθηκε άγρια από τον κρατούμενο το μεσημέρι της Δευτέρας (18/7) και συγκεκριμένο περιστατικό, δεν είναι το μοναδικό που έχει καταγραφεί στις συγκεκριμένες φυλακές.

Στις 16 Ιουνίου, δυο κρατούμενοι επιτέθηκαν εναντίον σωφρονιστικού, αρχικά λεκτικά, ενώ στην συνέχεια τον γρονθοκόπησαν με τον σωφρονιστικό να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του, καθώς φορούσε γυαλιά και θραύσματα πέρασαν στα μάτια του.

Αξιόπιστες πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το L&O, για να σχολιάσουν το θέμα, υπό καθεστώς ανωνυμίας, σημείωσαν πως «το σωφρονιστικό κατάστημα της Κορίνθου αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων τα οποία θα πρέπει οι αρμόδιοι της γενικής γραμματείς αντεγκληματικής πολιτικής, να αντιμετωπίσουν». Ενώ συμπληρώνουν πως «ένα από τα προβλήματα είναι η απειρία του προσωπικού που τους καθιστά στα μάτια των κρατουμένων, εύκολους στόχους».

Πηγή: www.lawandorder.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.