Προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά μέσα σε παπούτσια στις φυλακές Νιγρίτας


Να περάσει ναρκωτικά, μέσα σε μπουκαλάκι που είχε κρύψει μέσα σε ένα ζευγάρι παπούτσια προσπάθησε μια γυναίκα στις φυλακές Νιγρίτας που εντοπίστηκε από στελέχη της εξωτερικής φρουράς των φυλακών.

Η γυναίκα έδωσε τα παπούτσια στο επισκεπτήριο, χωρίς όμως να συναντήσει τον κρατούμενο αδερφό της, ηλικίας 60 ετών και ζήτησε από τους φύλακες να του τα δώσουν. Εκείνοι έλεγξαν τα παπούτσια και εντόπισαν στο εσωτερικό των παπουτσιών, ένα μπουκαλάκι με μεθαδόνη σε υγρή μορφή.


Η δεύτερη περίπτωση

Σε μια άλλη περίπτωση, εξωτερικοί φύλακες του καταστήματος κράτησης Νιγρίτας, εντόπισαν μέσα σε… ντουλάπι αυτοκίνητου ένα κινητό τηλέφωνο που έκρυβε ένας προμηθευτής για να το περάσει σε κρατούμενο των φυλακών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης εξέδωσε ανακοίνωση για τις επιτυχίες των συναδέλφων τους με την οποία, «συγχαίρει και εκφράζει τις ευχαριστίες της , στους συναδέλφους του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης Νιγρίτας Σερρών οι οποίοι σε δυο διαδοχικά περιστατικά απέτρεψαν την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και κινητών συσκευών και συνέλαβαν τους δράστες. Τα Τμήματα εξωτερικής φρούρησης καταγράφουν συνεχείς επιτυχίες αποτροπής έκνομων ενεργειών , παρά την έλλειψη στελεχών και μέσων, αποδεικνύοντας τον υψηλό επαγγελματισμό και ηθικό του προσωπικού».

Πηγή: https://lawandorder.gr/
Share on Google Plus
Από το Blogger.