Κανίβαλοι τρόφιμοι σε φυλακή της Βραζιλίας τρώνε τις σάρκες μέλους αντίπαλης συμμορίας [βίντεο]


Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τους τρόφιμους μιας βραζιλιάνικης φυλακής να καυχιούνται ότι κάνουν μπάρμπεκιου με τη σάρκα μέλους αντίπαλης συμμορίας.

Στο σοκαριστικό κλιπ, οι τρόφιμοι επιδεικνύουν κομμάτια κρέας περασμένα σε σούβλες τα οποία ψήνουν σε μια υπαίθρια φωτιά.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές αυτού του βίντεο δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρύψουν τα πρόσωπά τους, παρά την ομολογία της δολοφονίας του «εχθρού» τους μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, το βίντεο τραβήχτηκε στη φυλακή Alcacuz, στη βορειοανατολική πόλη Νατάλ, όπου τουλάχιστον 26 τρόφιμοι έχουν σκοτωθεί στις εξεγέρσεις που ξεκίνησαν πριν από 10 μέρες.

Μόνο 22 από τις σορούς των θυμάτων έχουν αναγνωριστεί και επιστραφεί στους αγαπημένους τους. Ένα μεγάλο μέρος από αυτές τις σορούς είναι αποκεφαλισμένες, με ορισμένα κεφάλια να αγνοούνται ακόμα από τις Αρχές.

Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας προσπαθούν ακόμη να εντοπίσουν σε ποιον ανήκουν ορισμένα κομμένα μέλη που εντοπίστηκαν εντός του κτιρίου, μεταξύ των οποίων δύο κεφάλια, ένα χέρι και ένα πόδι.




Πηγή: http://www.eleftherostypos.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Από το Blogger.