Επίσκεψη Καραγκούνη στη Φυλακή Διαβατών


Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, στο πλαίσιο των επισκέψεων – συναντήσεων του στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, επισκέφθηκε χθες το Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης στα Διαβατά μαζί με το Βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ, κ. Κουτσούμπα Ανδρέα καθώς και Κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης.

Κατά την επίσκεψή του εκεί συναντήθηκε με το Διευθυντή των φυλακών, με τον Αρχιφύλακα καθώς και με εκπροσώπους των σωφρονιστικών υπαλλήλων, με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωφρονιστικό αυτό κατάστημα, με βασικότερα την υποστελέχωση, την σοβαρή έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής αλλά και χρηματοδότησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, ο κ. Καραγκούνης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί επίσης και τη θεραπευτική Κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, την πρωτοποριακή μονάδα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ στις φυλακές Διαβατών και να συγχαρεί όλο το προσωπικό για την καταπληκτική δουλειά τους, ενώ ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να συναντηθεί και με τους απεξαρτώμενους τροφίμους στους οποίους δίνεται μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία να ανακτήσουν την ελπίδα τους για τη ζωή και να επανενταχθούν ομαλά στον κοινωνικό ιστό.

Πηγή: www.sinidisi.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.